Mi is az a Könyvtámogató? Miért adakozzunk? Hogyan váljunk Könyvangyalá?
A Könyvtámogató a Vízió Könyvkiadó Egyesület által indított program, amely kortárs magyar szerzők könyveinek megjelentetéséhez keres támogatókat, adományozókat.
Egyesületünk nonprofit szervezet, így a jogszabályok lehetővé teszik, hogy adományokat kérjünk és adjunk magánszemélyeknek. Esélyt kívánunk adni a kortárs magyar szerzőknek, hogy álmuk valóra válhasson és ez azt is jelenti, hogy nem zárjuk ki azokat, akik más kiadókkal vagy akár önmaguk szeretnék kiadni a könyvüket. 
Tárt karokkal fogadunk minden adni vágyó olvasót, akik akár a kedvencük könyvének megjelenéséért, vagy csak a könyv iránti szeretetük miatt támogatják a magánkiadó szerzőket. Csupán annyit kell tenniük, hogy adományukkal támogatják nemes ügyünket. Minden hozzájárulást megköszönünk, legyen az egy kávé ára vagy nagyobb összeg. Az adományokat kizárólag könyvkiadásra és az egyesület működésére fordíthatjuk. A jogszabályi részt az adatvédelmi szabályzatunk és az ÁSZF tartalmazza, etikai kódexünk a projekt tisztaságát garantálja. További tájékoztatás kérhető a info@konyvtamogato.hu email címen.
Legyen élmény az adakozás
Adni jó és kapni is. Ezért kedveskedni szeretnénk az adományozó olvasóknak is, így bizonyos projektek lezárását követően az adományozók között ajándékokat sorsolunk ki. A nagyobb összeggel támogatók, minden ötezer Ft feletti adomány esetében duplán, tízezer Ft felett triplán vesznek részt a sorsolásban, azaz jóval nagyobb nyerési eséllyel. A magasabb összeggel támogatóknak lehetőségük nyílik akár a könyv impresszumában támogatóként megjelenni vagy egyéb kívánságuk is teljesíthető. A nyereménnyel kapcsolatos szabályok a projektek indulásával egyidőben válnak nyilvánosságra. 

Adni és kapni. Könyveink előjegyzése során adománnyal támogathatják olvasóink a szerző könyvkiadását,miközben a megjelenő könyvet előrendelik. Az adományozók ajándékot kaphatnak az elkészült könyv mellé. Részletek az előjegyzéskor kerülnek közzétételre.