Az elhagyott ház titka

Írta:  Zircher Péter

Állapot: finanszírozás alatt

Megjelenés dátuma: 2024 július

A könyv várható ára: 3800 Ft

Célösszeg: 450.000 Ft

*Célösszeg el nem érése esetén, levásárolható támogató kártyát biztosítunk. Tájékoztató itt.

Zircher Péter első könyve tinédzserekről szól elsősorban tizenéveseknek és örökifjaknak, de azoknak is, akik a 80-as években voltak fiatalok, vagy szeretik a fordulatos történeteket. A szerző célja, hogy a közösségi média és a fiatalokra zúduló technikai újdonságok világában – ha csak néhány órára is -, visszavezesse a gyerekeket az olvasáshoz, a könyvek, a határtalan képzelet, a fantázia világába. Lehetetlen küldetésnek tűnik… De egy próbát megér. Ha néhány osztálynyi fiatal Vanda, Havaska, Bagó történetét választja a telefonja helyett, a könyv elérte célját.

Kedves Olvasó, Támogató! Kérlek segíts, hogy ez a cél megvalósulhasson és a könyv nyomtatott formában megjelenhessen. Cserébe vidd az ajándékodat.”

2.000 Ft támogatás

1 darab e-könyv

10.000 Ft támogatás

Támogassa a könyv kiadását és mi megajándékozzuk egy darab e-könyvvel és egy darab nyomtatott könyvvel, ingyenes szállítás easybox-ba.

25.000 Ft támogatás

Ezüst fokozatú támogatás Támogassa a könyv kiadását és megajándékozzuk egy darab Elhagyott ház titka című e-könyvvel, valamint 2 darab nyomtatott könyvvel. Támogatását megjelentetjük a Könyvangyalok listáján. A könyvet ingyenes szállítjuk.

50.000 Ft támogatás

Arany fokozatú támogatás Támogassa a könyv kiadását és megajándékozzuk egy darab Elhagyott ház titka című e-könyvvel, valamint 5 darab nyomtatott könyvvel + a szerző által írt köszönőlevéllel. Támogatását megjelentetjük a Könyvangyalok listáján, valamint támogatóként a borító hátoldalán. A könyveket ingyenes szállítjuk.

100.000 Ft támogatás

Gyémánt fokozatú támogató Támogassa a könyv kiadását és megajándékozzuk egy darab Elhagyott ház titka című e-könyvvel, valamint tíz darab nyomtatott könyvvel + a szerző által írt köszönőlevéllel. Támogatását megjelentetjük a Könyvangyalok listáján, valamint főtámogatóként a borító hátoldalán. A könyveket ingyenes szállítjuk. Igény esetén szerzői dedikálás az adományozó által megjelölt helyszínen.